Presedintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, va efectua o vizita de stat in Romania in perioada 20 - 22 iunie 2016.

''Presedintele Republicii Federale Germania, domnul Joachim Gauck si doamna Daniela Schadt vor efectua in perioada 20 - 22 iunie 2016 o vizita de stat in Romania. In perioada vizitei sale la Bucuresti, presedintele federal Gauck va purta discutii politice, printre altele, cu presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si cu prim-ministrul Dacian Ciolos'', a anuntat Ambasada Germaniei la Bucuresti.

In cadrul vizitei sale, presedintele Gauk va rosti in 21 iunie 2016 alocutiunea ''Europa: pasiune pentru ratiune''. Manifestarea va avea loc Biblioteca Nationala a Romaniei la invitatia ''New Europe College'' si a Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucuresti si va fi moderata de Andrei Plesu, relateaza hotnews.ro.

In programul vizitei de stat este trecuta si o vizita in Sibiu, unde mai multe obiective vor fi vizitate de catre presedintele german. De asemenea, acesta va avea intalniri si cu reprezentantii Forumului Democrat al Germanilor din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.