Primul-ministru al Romaniei a reusit astfel sa bata recordul predecesorilor sai.

Dacian Ciolos a incercat sa se abtina de la emiterea ordonantelor de urgenta, insa nu a durat foarte mult timp. Intr-o singura zi acesta a pus pe masa Executivului un singur document care cuprinde 25 de ordonante de urgenta.

In DOCUMENT pot fi gasite masuri precum creearea unui nou post de vicepresedinte pentru IICCMER pentru care nu se justifica in totalitate necesitatea. Proiectul a fost pus in dezbatere publica intr-aceeasi zi in care a fost pus pe masa Executivului pentru aprobare. Luand in calcul fereastra de maximum o ora pentru studierea documentului, putem deduce cu usurinta ca s-a dorit trecerea acestei ordonante rapid in sertarul celor aprobate tacit.

Masura luata de Dacian Ciolos vine intr-un moment foarte prielnic, intrucat parlamentarii se afla la sfarsitul sesiunii si nu vor acorda importanta celor descrise in ordonanta de urgenta.

Masurile relatate in OUG ar fi trebuit trecute in mod normal prin cele doua camere ale Parlamentului, insa Ciolos a preferat varianta scurta a "batutului cu pumnul in masa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.