Victor Ponta a anuntat luni ca isi va depune candidatura, in PSD, pentru a fi desemnat presedintele Camerei Deputatilor in locul lui Valeriu Zgonea, dupa ce functia va fi vacantata.

Replica lui Liviu Dragnea a venit la scurt timp: "Daca s-a autopropus, nici nu mai trebuie sa votam" a spus presedintele PSD jurnalistilor, in parlament.

Ponta a declarat ca a discutat cu mai multi colegi care i-au spus ca asa "ar fi bine pentru PSD", relateaza hotnews.ro.

Intrebat daca Liviu Dragnea, presedintele PSD, impartaseste aceasta opinie, Ponta a raspuns: "Intrebati-l pe el."

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti in sedinta, cand urmeaza sa se discute si despre nominalizarea pe care partidul o va face pentru sefia Camerei Deputatilor.

Intrebat la sediul partidului, inainte ca Ponta sa faca acest anunt, daca fostul premier ar putea sa fie presedintele Camerei Deputatilor, Dragnea a spus ca acesta indeplineste conditiile "pentru toate functiile".

"Eu v-am spus ca pentru fiecare dintre noi este important sa fie acolo unde aduce un plus pentru alegerile parlamentare. Victor Ponta indeplineste conditiile pentru toate functiile. Sigur ca asta este intrebarea mondiala, cred ca si in America se opreste campania pana cand decidem noi cine va fi inlocuitorul marelui Zgonea. Dupa parerea mea, cred ca oamenii nu mai mananca pana miercuri, pana cand vad cine va veni la presedintia Camerei. Cred ca s-a vorbit mult prea mult despre asta", a comentat Dragnea.

"99,99%, astazi, se va luat act de vacantarea postului de presedinte al Camerei Deputatilor. Maine o sa luam decizia pe care o sa o anuntam, in Comitetul Executiv sau in Biroul Permanent", a raspuns Dragnea unei intrebari pe aceasta tema, dupa intalnirea cu presedintele Parlamentului din Republica Moldova, Andrian Candu.

Ponta declara pe 23 mai ca nu isi doreste aceasta functie, adaugand insa ca "in viata nu faci numai ce-ti doresti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.