Fostul presedinte al PSD a fost prezent la emisiunea ,,Injura-ma, frate!" de la Antena 3, unde a facut cateva remarci usturatoare pentru Valeriu Zgonea.

Victor Ponta nu mai are nicio o vorba de apreciere pentru Valeriu Zgonea, de cand acesta s-a intors impotriva conducerii partidului si a fost exclus din PSD. Intr-o emisiune televizata, Victor Ponta a fost surprins glumind pe seama sefului Camerei Deputatilor spunand initial: ,,Nu vezi, cum prinde cineva o functie devine neprietenos.". Realizatorul emisiunii continua dialogul, iar fostul prim-ministru spune despre Valeriu Zgonea ca ,,si pe Mihai Viteazu l-au ucis aia mai usor."

Glumele continua, iar Ponta il compara presedintele Camerei Deputatilor cu o gaina care ,,fuge fara cap pe la Campia Turzii" si ca ,,fuge cu toporul in spate".

Realizatorul emisiunii ii aminteste ca el l-a propulsat pentru functia de presedinte, insa acesta ii raspunde ironic: ,,La cate rele am facut la viata mea...".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.