Dupa ce a asistat la meciul de deschidere al Campionatului European 2016, unde echipa nationala a Romaniei a performat impotriva nationalei franceze, premierul Dacian Ciolos si-a incheiat vizita in Franta.

Premierul a fost insotit de ministrul Apararii Mihnea Motoc, dar si de presedintele Francois Hollande si premierul Manuel Valls, scrie voceatransilvaniei.ro.

In cadrul vizitei, premierul a avut intrevederi cu presedintele Hollande si cu omologul sau francez Manuel Valls, cei doi premieri semnand o noua foaie de parcurs a parteneriatului strategic, scrie gandul.info.

"Un moment important al vizitei, in planul relatiilor bilaterale, l-a constituit semnarea noii Foi de Parcurs a Parteneriatului strategic bilateral, care reflecta interesul ambelor parti (...) pentru trecerea la o noua etapa de dezvoltare a Parteneriatului. Documentul a fost semnat cu prilejul intrevederii premierului Dacian Ciolos cu omologul sau francez, Manuel Valls. Avand in vedere caracterul prioritar al domeniului economic in cadrul acestui parteneriat, premierul Dacian Ciolos a vorbit despre intentia presedintelui Francois Hollande de a vizita in aceasta toamna Romania, insotit de o delegatie de oameni de afaceri", informeaza Guvernul.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.