Politica 8 Iunie 2016 09:00
Acesta a castigat peste 85% din voturile localnicilor.

„85% dintre cetatenii care si-au exercitat dreptul de vot mi-au incredintat un nou mandat de primar si, in acelasi timp, mi-au dat binecuvantarea de a duce mai departe misiunea pe care am inceput-o acum 16 ani. Oricat ar fi fost de previzibil, rezultatul m-a emotionat”, a scris Gheorghe Damian, pe pagina sa de Facebook.

Damian a obtinut al cincilea mandat de primar in comuna Ciugud, acolo unde prezenta la vot a fost de 75%. A convins dupa ce a reusit sa atraga fonduri europene pentru investitii in valoare de aproximativ 16 milioane de euro.

In ultimii ani, in Ciugud s-au asfaltat si drumurile agricole. S-au facut piste de biciclete si a fost extins sistemul de iluminat public. S-au tras gaze, exista canalizare, iar internetul este gratis in parcuri. Tot aici, localnicii isi pot plati impozitele si taxele locale pe internet si pot solicita, tot online, eliberarea unor documente de la Primarie.

De asemenea, o parte din energia electrica este produsa din surse nepoluante, prin intermediul unor instalatii eoliene si sisteme de panouri fotovoltaice.

Tot in Ciugud a fost creata si o zona industriala, unde 20 de investitori ofera aproximativ 700 de locuri de munca, conform greatnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.