Politica 6 Iunie 2016 18:30
Un moment cel putin bizar a fost marturisit luni cand co-presedintii PNL au declarat ca au obtinut cel mai bun scor.

"Partidul National Liberal a obtinut la aceste alegeri locale cel mai bun scor din 1990. Rezultatele arata cat de corecta a fost decizia fuziunii. Daca in momentul fuziunii, dupa competitia de la europarlamentare, cele doua partide aveau 27% si la prezidentiale au obtinut 29%, iata ca acum PNL are urmatoarele rezultate: 31% pe vot politic, la consilii judetene, si peste 1000 de primari", a declarat Vasile Blaga.

"Am reusit sa reconstruim dreapta si n-a fost un lucru usor, infirmand toate pronosticurile celor care nu aveau in credere in aceasta constructie", a continuat acesta, in conditiile in care dupa seara de duminica mai multe voci din partid au pus problema eficientei actualei conduceri, unii liberali aducand in discutie inclusivm varianta unor demisii la varful formatiunii.

Faptul ca 70% dintr bucuresteni nu s-au prezentat la vot arata ca toate partidele politice au o broblema, a mai conschis Blaga, relateaza DIGI24.

La randul ei, Alina Gorghiu sustine ca PNL va incerca sa identifice cauzele absenteismului. "Este limpede pentru toata lumea ca la Bucuresti scorul este dezamagitor. analizele pe care le vom face vor arata niste concluzii si pasii pe care trebuie sa-i facem astfel incat sa recuperam electoratul de dreapta", a punctat co-presedinta PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.