Politica 6 Iunie 2016 17:30
Fostul prim-ministru este de parere ca Nicusor Dan inca nu si-a gasit identitatea politica.

"Am constatat si eu ca Uniunea Salvati Bucurestiul e o miscare europeana de extrema stanga, genul Podemos din Spania. Am vazut si eu genul acesta de electorat, am vazut cum s-a votat in Grecia pentru Syriza, genul de miscari care acumuleaza votul antisistem, votul impotriva partidelor traditionale, dar care, cand ajung sa guverneze, ori fac ca Tsipras, adica o intoarcere ca la Ploiesti si tot ce au zis in campanie nu e adevarat, ori iese un dezastru. Dar e clar ca mergem si noi in trendul asta european, spre o miscare de extrema stanga", a afirmat Ponta, luni, la DCNews.

El a adaugat ca liderul USB, Nicusor Dan, seamana foarte bine cu Pablo Iglesias, liderul Podemos.

"Daca aveti curiozitatea sa il urmariti pe Pablo Iglesias, liderul Podemos, care va fi probabil locul doi in Spania, o sa vedeti de unde se inspira Nicusor Dan", a declarat Ponta.

Fostul premier a opinat ca, probabil, multi dintre fostii votanti ai lui Dan Diaconescu au votat acum pentru Nicusor Dan, relateaza AGERPRES.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.