Politica 6 Iunie 2016 15:15
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca, potrivit rezultatelor partiale ale alegerilor locale, PSD-UNPR si ALDE au majoritea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

”Au aparut majoritatea rezultatelor din tara, din peste 90% din sectii. La Capitala este pentru prima data dupa Revolutie cand un partid politic castiga tot. (...) Asta inseamna pentru noi toti o responsabilitate uriasa”, a afirmat Dragnea intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului alaturi de Gabriela firea si candidatii PSD la sectoare.

Liviu Dragnea a precizat ca, la CGMB, alianta PSD-UNPR a obtinut 24 de mandate, iar ALDE a obtinut 4 mandate, astfel ca impreuna au majoritatea.

El a mai precizat ca la consiliile locale de la sectoarele 2, 3, 5 si 6 PSD poate face majoritate doar cu ALDE, iar pentru sectoarele 1 si 4 asteapta rezultatele finale, precizeaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.