Politica 6 Iunie 2016 14:00
Liderul USB, Nicusor Dan, a declarat, luni, ca incepand de azi-noapte a primit zeci de e-mail-uri din tara de la grupuri care doresc sa participe la constructia Uniunii Salvati Romania, care va avea candidati la alegerile parlamentare din toamna.

Nicusor Dan a precizat ca doreste realizarea cat mai rapida a acestei constructii, cu oameni care s-au saturat atat de PNL si de PSD, cat si de partidele mai mici care s-au deprins din acestea.

”Vrem sa intram in Parlament si sa facem o opozitie reala la aceste partide”, a subliniat Dan. El a spus ca este important sa se ajunga repede la o intelegere cu grupurile din tara, cum ar fi Partidul pentru Iasi si Partidul Oamenilor Liberi din Mures.

Intrebat daca el va candida la alegerile parlamentare din toamna, Nicusor Dan a raspuns: ”Nu am luat decizia, mai degraba nu, dar o sa vad mai tarziu”.

Candidatul USB, Nicusor Dan, a anuntat, duminica seara, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, care a iesit pe locul al doilea in Capitala, devine Uniunea Salvati Romania si va candida la alegerile parlamentare din toamna, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.