Politica 5 Iunie 2016 22:21
Peste 3.700 de cetateni si niciun vot. In doua sectii de votare din comuna Mosna, judetul Iasi, pana la ora 17.00 nu s-a prezentat nicun alegator.

Pana la ora 17.00, niciun om nu a trecut pragul celor doua sectii de votare. Asta, desi pe liste se afla 1800, respectiv 1902 persoane, toate la aceeasi adresa: un apartament din singurul bloc din localitate. Pregatirile au fost ca la carte: cate cinci cabine, cate opt membri in biroul fiecarei sectii si mii de buletine de vot care nici macar n-au fost desigilate.

Rodica Diaconu, presedintele sectiei de votare 540: „Noi suntem dispusi, uitati stam cu totul pregatit, stampile la dispozitie cu tot felul de... cu buletinele, cu stampilele”.

In sectia vecina, aceeasi situatie. Niciunul dintre cetatenii moldoveni care au si cetatenie romana nu si-a exercitat dreptul la vot.

Sinoreta Ciubotaru, presedintele sectiei de votare 539: „Cred ca sunt iesiti in Uniunea Europeana pentru ca pentru asta au venit practic, un pas spre Uniunea Europeana. Ce sa facem? Ne facem datoria, stam aici pana la ora 21.00 cand se inchide sectia de votare, dupa aceea anulam totul”, relateaza DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.