Politica 27 Mai 2016 13:14
Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Bistrita, ca declaratiile Alinei Gorghiu referitoare la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis sunt ridicole.

"Eu imi doresc un singur lucru - ca doamna Gorghiu sa ramana cat mai mult timp sefa PNL-ului. Cel mai rau lucru pentru un partid este sa fie detestat, criticat, asa cum se intampla cu PSD-ul. Cand o vezi pe Gorghiu iti vine sa razi de ei, sa-ti pui mainile in cap si sa te intrebi « cum Doamne, cum a ajuns asta sefa la PNL». Eu imi doresc sa ramana sefa in continuare. Cat mai mult. Am incercat sa gasesc o explicatie pentru crizele de isterie ale doamnei Gorghiu pentru ca o data iese si zice ca l-am omorat pe Kennedy, o data ca o cauta martienii. Nu mai sunt eu la guvernare. Alina, trezeste-te! Mi se pare ridicol ca un partid, care totusi este al doilea partid al tarii, sa vina cu asa ceva. Politica nu se face cu isterie, politica se face cu ratiune, cu viziune si nu poti sa arunci o bomba cum ca o sa il suspend pe Iohannis. Nici nu il gasesc la Cotroceni. Cum sa il suspend?” a declarat Victor Ponta intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita.

Si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, la Craiova, ca se va opune suspendarii lui Klaus Iohannis din functia de presedinte al Romaniei atat timp cat acesta respecta legea fundamentala a tarii, precizeaza MEDIAFAX.

„Am aflat din declaratiile doamnei Gorghiu despre niste intentii care nici macar nu mi-au trecut prin minte vreodata. Nu am nici cea mai mica intentie in acest fel si nici nu am auzit la celelalte persoane pe care le-a mentionat vreo astfel de intentie. Eu va pot spune, din calitatea de presedinte al Senatului, ca in cazul ipotetic in care s-ar pune in discutie o asemenea ipoteza, ma voi opune suspendarii presedintelui. Atata vreme cat presedintele respecta Constitutia si prevederile constitutionale, eu ma voi opune oricarei tentative de suspendare”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.