Politica 26 Mai 2016 12:34
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Bistrita, ca in planurile PSD de dinainte de alegerile parlamentare nu exista ideea de a-l suspenda pe presedintele Klaus Iohannis, asa cum a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, intr-un brefing de presa la Bistrita, ca in planul PSD nu exista momentan ideea de a-l suspenda pe presedintele Klaus Iohannis.

„Mi-e greu sa fiu serios cand e vorba de astfel de declaratii... Nu exista asa ceva in planul nostru, suspendarea presedintelui, si sincer nu pot sa comentez afirmatiile doamnei Gorghiu pentru ca sunt prostii”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat ca afirmatiile facute de copresedintele PNL Alina Gorghiu, conform carora in planurile PSD inaintea alagerilor parlamentare ar fi suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, sunt afirmatii generate de disperare.

"Nu am reusit sa vedem la ei nici planuri, nici strategii, nu stiu decat sa spuna lucruri despre noi... Sunt afirmatii facute de liderii unui partid care scade in fiecare zi in sondaje, care nu propun nimic, au si lupte interne foarte serioase. Domnul Iohannis sa stea linistit ca nu-l suspendam”, a mai spus Liviu Dragnea.

In schimb, liderul PSD s-a aratat nemultumit de activitatea catorva ministri.

„Daca domnul prim-ministru Ciolos nu intelege ca mai sunt unii ministri care trebuie schimbati pentru ca au inceput sa aduca prejudicii serioase statului roman, atunci isi asuma riscuri foarte mari si poate sa fie considerat partas la aceste prejudicii. Ca de exemplu agricultura, lipsa acordarii subventiilor pana acum, aceasta intarziere de cateva luni de zile produce prejudicii pentru ca este posibil sa afecteze Produsul Intern Brut printr-o productie mai mica in agricultura. De asemenea, produce pagube serioase fermierilor si persoanelor private prin aceasta gestionare foarte proasta a Ministerului Agriculturii in conditiile in care fondurile exista, procedurile exista. Daca va continua sa protejeze membrii Cabinetului care sunt neperformanti, atunci sigur o sa ne gandim serios daca pastrarea Guvernului nu incepe sa devina un risc de securitate nationala”, a precizat Dragnea.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

Liviu Dragnea a spus ca social democratii isi doresc o motiune de cenzura in locul unei remanieri guvernamentale, insa nu a fost luata o decizie, liderii PSD temandu-se sa „nu cada din lac in put”. Intrebat daca exista ministere de care este multumit, presedintele PSD a spus ca cele care functioneaza foarte bine sunt Ministerul de Interne, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Ministerul de Externe, scrie MEDIAFAX.

"In rest sunt niste ministere care functioneaza foarte prost cu efecte negative serioase, Ministerul Agriculturii, de exemplu, Ministerul Fondurilor Europene, este un blocaj aproape total si Romania pierde miliarde; Ministerul Mediului, unde sunt actiuni pe zona padurilor care trebuiau intreprinse si nu s-a intreprins... Incepem sa ne gandim serios acum ca cine conduce Ministerul Mediului nu mai este interesat de lupta impotriva taierilor ilegale de lemn si mai sunt... la sanatate nu prea mai avem ce sa spunem pentru ca de abia a fost uns domnul ministru, celalalt a fugit...”, a mai spus Dragnea.

Citeste si:
Rusia ar putea fi suspendată astăzi din Consiliul pentru Drepturile...
Rusia ar putea fi suspendată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.