Politica 25 Mai 2016 14:12
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ”este foarte posibil” ca Valeriu Zgonea sa fie revocat de la conducerea Camerei Deputatilor pe 7 iunie, precizand ca social-democratii vor face o propunere ”care se va si intampla” doar atunci cand ”scaunul va fi vacant”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liviu Dragnea a spus, marti, la Sebes, dupa o intalnire electorala, raspunzand unei intrebari, ca ”este foarte posibil” ca Zgonea sa fie revocat din functie in ”martea neagra”, dupa alegerile locale.

”Este foarte posibil pe 7 iunie. Marti, ”martea neagra”. Este foarte posibil (…) Este campanie electorala, colegii deputati sunt in teritoriu. Sa putem declansa procedura de revocare ne trebuie in mod aritmetic un numar suficient. Totusi nu crapa Parlamentul daca mai sta acolo pana pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregatiti sa indeplinim procedurile de revocare acum cand regulamentul… s-a depus pentru modificarea regulamentului si nu se mai poate agata de … sper ca nu se mai poate agata de aceste chichite”, a declarat Dragnea.

Presedintele PSD a evitat sa spuna pe cine vor propune social-democratii pentru presedintia Camerei Deputatilor, precizand ca acest lucru se va intampla dupa ce scaunul va fi vacant, scrie MEDIAFAX.

”PSD va face propunerea pentru Camera Deputatilor in momentul in care acel scaun va fi vacant. Atata timp cat nu este vacant eu nu-mi permit sa vantur nume care sa fie rostogolite. Cand scaunul va fi vacant, PSD va face o propunere care se va si intampla”, a adaugat Dragnea.

Liderul social-democrat a participat, marti, la Primaria Sebes, la o intalnire electorala cu membrii din acest municipiu si din judetul Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.