Politica 24 Mai 2016 14:25
Fostul premier Victor Ponta a reactionat, marti, la punerea sub urmarire penala a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in opinia sa seful statului, Klaus Iohannis, dorind sa "scape" de anumite persoane din politica si din institutii ale statului.

"Deci lista celor de care Dl. Iohannis a vrut sa scape cat mai repede ca sa nu mai conteze propria sa incompetenta : Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Crin Antonescu si acum Calin Popescu Tariceanu din politica / Tiberiu Nitu, Alina Bica , Horia Georgescu - din institutii ( George Maior a avut abilitatea sa plece la timp)! Sau poate si Dan Condrea?!?!", a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier sustine ca seful statului va cere public demisia lui Calin Popescu Tariceanu din fruntea Senatului.

"Ps - si sigur ca acum asteptam sa iasa Dl. Iohannis sa ceara demisia lui Tariceanu / daca fura niste case cu acte false putea sa ramana in functie, asa nici vorba !", conchide Victor Ponta.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat marti inceperea urmaririi penale fata de presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, acesta fiind acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, suspiciunile avand legatura cu declaratia de martor pe care a dat-o in dosarul privind retrocedarea ilegala a unei suprafete din padurea Snagov si a Fermei Regale Baneasa, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.