Politica 24 Mai 2016 11:10
Candidatul PSD la Capitala, Gabriela Firea, a propus in cadrul unei dezbateri la Antena 3 colaborarea cu candidatul USB Nicusor Dan si cu partidul sau, acesta replicand ca nu va colabora cu un partid corupt cu e PSD, condus de un condamnat penal.

Gabriela Firea a lansat in prima dezbatere cu patru canidati la Primaria Generala o propunere de colaborare cu Nicusor Dan si cu partidul sau, Uniunea Salvati Bucurestiul. Firea a spus ca este vorba de dorinta sa dorinta sa de dialog cu specialistii din partidul sau.

"Nu vom colabora cu un partid corupt cum e PSD, condus de un condamnat penal", a raspuns candidatul USB.

El a fost admonestat pentru aceasta declaratie de actrita Anca Sigartau, venita pentru a o sprijini pe Gabriela Firea in conditiile in care din grupul de sustinatori ai acesteia nu a facut parte niciun lider PSD, ci artisti ca Rodica Popescu Bitanescu, Marcel Pavel, fosti sportivi - Gabriela Szabo, o educatoare sau un medic supravietuitor al accidentului din Apuseni.

Atat Anca Sigartau, cat si Rodica Popescu Bitanescu l-au atacat frontal pe Nicusor Dan in numele Gabrielei Firea, cele mai multe atacuri din cadrul dezbaterii de la Antena 3 avand loc intre aceste doua tabere, scrie MEDIAFAX.

Cele doua au laudat-o pe Gabriela Firea pentru ca este ''foarte puternica'' si ''grozava'', Anca Sigartau aratand ca Firea ii aminteste de primarul Craiovei, Olguta Vasilescu.

''Avem un punct comun amandoua, iubeste actorii tineri'', a concluzionat laudele despre Firea Rodica Popescu Bitanescu.


"Mie si sustinatorilor mei, momentul mi-a adus aminte de Epoca de Aur", a spus Nicusor Dan despre Rodica Popescu Bitanescu, care l-a apostrofat: ''Ai vazut vreo piesa de-a mea, domnul Danut?''.

''Dumneavoastra sunteti acolo in loc de domnul Dragnea, in loc de domnul Ponta, in loc de domnul Sova, Ontanu'', a fost raspunsul candidatului USB.

''Am trait in Epoca de Aur, cea mai dura perioada a fost a lui Gheorghiu Dej, am trait ce n-ai trait dumneata, foamea, frigul, frica, habar n-ai, nu faci decat misto'', a fost de parere actrita.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...

La finalul dezbaterii, candidatul PNL, Catalin Predoiu, si-a exprimat respectul fata de Rodica Popescu Bitanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.