Politica 21 Mai 2016 13:30
Politicienii nu scapa nici o ocazie sa ii felicite pe romani in zile de sarbatoare, cei care poarta numele de Elena sau Constantin fiind sambata asaltati de mesajele celor care conduc sau aspira sa conduca destinele comunitatilor.

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj de felicitare, urandu-le sarbatoritilor sa petreaca in preajma celor dragi. "Celor care isi serbeaza astazi onomastica, le transmit cele mai bune ganduri, multa sanatate si le doresc sa petreaca aceste momente in preajma celor dragi. La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!", a scris Iohannis.

Momentul a fost marcat si de predecesorul sau la Palatul Cotroceni, Traian Basescu, a carui fiica, cea mica, poarta numele Elena, scrie MEDIAFAX. "Sanatate, noroc si tot ce va doriti acelora ce purtati frumoasele nume Elena si Constantin. La multi ani!", a scris fostul sef de stat pe aceeasi pagina de socializare.

Nici candidatii la primarii nu au ratat momentul. Marian vanghelie, candidat la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie, marcheaza importanta zilei de 21 mai. "Ziua de azi nu este o zi oarecare pentru crestinii ortodocsi. Este ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena, in care foarte multi romani isi sarbatoresc onomastica. Ziua cand speranta invinge tristetea si deznadejdea si tot ce a fost greu ti se pare mai usor. Tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui le doresc din tot sufletul sanatate si fericire in liniste si pace, alaturi de familiile lor! La Multi Ani!", se arata in postarea lui Vanghelie.

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Catalin Predoiu, a scris si el un mesaj pe pagina sa de Facebook. "La multi ani romanilor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica, zi de mare sarbatoare crestina. Sanatate, bucurii, realizari personale si profesionale, pentru Elena si Constantin, precum si derivatelor acestor nume atat de frumoase", este mesajul liberalului.

Sarbatorita, Elena Udrea a postat si ea o fotografie cu un curcubeu, despre care spune ca a fost facuta chiar de ea in cursul zilei de vineri, insotita de o urare: "La multi ani celor care se sarbatoresc de Ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena! Sa va bucurati si sa traiti mereu sub curcubeu!".

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat si ea, pe Facebook, o urare: "La multi ani sarbatoritilor de astazi! Sa aveti zile cu soare, pe cer si in suflet".

La randul sau, presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a recomandat cititorilor sa lectureze ''povestea interesanta'' a Sfintilor Constantin si Elena pe Wikipedia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.