Politica 17 Mai 2016 17:00
Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca senatorii partidului vor vota cum le dicteaza constiinta in cazul cererii DNA de incepere a urmaririi penale fata de fostul ministru de Exerne Titus Corlatean.

"Vor vota asa cum le dicteaza constiinta. (...) De la partid decizia politica a fost luata si prezentata public in mai multe randuri. Este suficient. De aici inainte senatorii vor vota si pesedistii si ceilalti senatori din Senatul Romaniei asa cum cred ei de cuviinta, respectand sau nu ceea ce li se spune de la partid", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

Presedintele Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se astepta ca DNA sa ceara ridicarea imunitatii parlamentare a lui Titus Corlatean in dosarul Diaspora. El a spus, raspunzand unei intrebari, ca nu crede ca va fi implicat si Victor Ponta in dosar. "Nu cred, nu ar avea de ce. Victor Ponta a fost candidat... Nici eu, nici dvs nu suntem procurori, (deci - n.r.) nu stim ce e acolo. Nu inteleg de ce a ajuns la Titus, dar nu am toate informatiile", a adaugat liderul PSD.

Directia Nationala Anticoruptie a cerut Senatului Romaniei incuviintarea inceperii urmaririi penale pe numele lui Titus Corlatean, fost ministru al Afacerilor Externe, pentru fapte de abuz in serviciu si impiedicarea drepturilor electorale, pe care le-ar fi comis indeplinind functia ministeriala, scrie MEDIAFAX.

Senatul a amanat discutarea solicitarii DNA deoarece sedinta de marti a Biroului Permanent nu a intrunit numarul necesar de membri prezenti, motivul invocat fiind acela ca multi alesi sunt plecati in campanie electorala. O noua reuniune a Biroului Permanent a fost convocata luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.