Politica 16 Mai 2016 18:52
Candidatul independent la Primaria Ploiesti, Marius Fenichiu, a anuntat ca a intrat, luni, in greva foamei, in semn de protest fata de prevederile legale care ii interzic sa produca materiale in regie proprie.

"Desi conform legii, in calitate de candidat am dreptul sa-mi exprim opiniile in mod liber si fara nicio discriminare, din cauza ca imi este interzis sa produc materiale in regie proprie, imi este interzis si dreptul la libera exprimare, pentru ca practic devin obligat sa platesc unei firme pentru producerea unor materiale. Pentru ca nu dispun de mijloace financiare pentru a plati producerea de filmulete de promovare, eu doresc sa realizez in mod simplu filmari cu propriul telefon mobil, pe care sa le postez pe pagina personala de Facebook, insa imi este interzis de normele metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, stabilite prin HG nr. 10 /2016 : “ Competitorii electorali nu pot produce materiale de propaganda electorala in regie proprie”, a transmis candidatul independent, potrivit corespondentului MEDIAFAX.


Marius Fenichiu a precizat ca va continua protestul pana cand problema va fi solutionata. "Refuz sa mananc pana cand Autoritatea Electorala Permanenta va inceta aceasta sfidare la adresa mea. Continui insa lupta cu sistemul mafiot creat de catre partidele parlamentare", a mai transmis acesta.

Marius Fenichiu este una dintre cele 13 persoane care candideaza pentru Primaria Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.