Politica 15 Mai 2016 15:40
ANAF ar trebui sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice, daca vrea sa fie corecta pana la capat, considera liderul PMP Traian Basescu, potrivit unei postari pe Facebook.
Liderul PMP apreciaza ca initiativa ANAF de a publica lista firmelor care au datorii la stat si lista persoanelor fizice care au datorii la stat este corecta, dar incompleta. "Daca ANAF vrea sa fie corect pina la capat, trebuie sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice (ex: datorii la rambursari TVA, neachitarea subventiilor pentru agricultori, procese pierdute de stat cu firme romanesti, procese pierdute de stat cu privire la drepturi salariale sau despagubiri pentru condamnari la CEDO, rambursari stabilite de instante cu privire la incasarea abuziva a taxei de mediu achitata de posesorii de autoturisme etc, etc). Asa ar fi corect" a scris, duminica, pe Facebook, Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.