Politica 13 Mai 2016 12:30
Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, a fost audiat la sediul DNA Ploiesti ca martor dupa denuntul facut de fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, senatorul declarand la iesire ca nici el si nici sotia sa, Adina Valean, nu au comis vreo ilegalitate.

"Am fost chemat ca martor, dupa cum v-am spus pentru ca acel denunt, despre care ati discutat foarte mult, a fost formulat impotriva ambilor. Am avut o intalnire absolut normala, in parametri legali. Am spus ce am stiut si cu asta basta. Eu fata de aceasta situatie, fata de continutul denuntului in sine, am facut declaratii publice, nu am de gand sa le mai repet, tot ce pot spune este ca s-a petrecut un fapt normal. Nici eu, nici sotia mea nu am comis vreodata nici cea mai mica ilegalitate", a declarat Crin Antonescu, la iesirea de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fostul lider PNL si sotia sa, europarlamentarul Adina Valean, au fost audiati de catre procurori timp de aproximativ o ora.

Conform unor surse judiciare, printre cei impotriva carora fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, ar fi facut denunturi se numara si Crin Antonescu, pe care aceasta il acuza de fapte de coruptie, in legatura cu achizitionarea unui apartament in Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumparat la un pret subevaluat.

Potrivit unor surse, o parte din banii platiti pentru apartamentul cumparat de fostul lider al PNL ar fi provenit de la un om de afaceri stabilit in Monaco. Aceeasi sursa sustine ca joi au avut loc perchezitii efectuate de DNA Ploiesti la domiciliul si la firmele afaceristului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.