Politica 12 Mai 2016 12:15
Liberalii au facut o intelegere punctuala cu Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4.

Potrivit acestei intelegeri fostul edil al Sectorului 4 ar urma sa il sustine pe candidatul PNL, Razvan Sava, actualul primar general interimar al Capitalei, lucru recunoscut si liberal. „Domnul Cristian Popescu Piedone a decis sa sustina candidatura mea pentru functia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la aceasta functie. De asemenea, dl.Piedone sustine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel,o deschide”, scrie Razvan Sava pe Facebook.

Piedone nu candideaza la alegerile locale pentru Primaria Sectorului 4 fiindu-i interzisa de doua ori definitiv de Tribunalul Bucuresti tentativa de inscriere in cursa, dar are o decizie prin care poate candida la Consiliul Local al Sectorului 4 - deschide lista de consilieri ai Partidului Puterii Umaniste (PPU), scrie adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.