Politica 11 Mai 2016 14:45
Adrian Nastase a ajuns din nou in fata oamenilor legii. Fostul premier trebuie sa dea explicatii in fata procurorilor in dosarul privatizarii Petromidia.
Adrian Nastase a fost chemat de procurori in calitate de martor pentru a fi audiat in dosarul privatizarii Petromidia. De asemenea, Rodica Stanoiu, fost ministru de Justitie in guvernarea Nastase a fost chemata tot in calitate de martor pentru a da detalii despre privatizarea Petromidia, considerat cel mai mare dosar de devalizare a tarii, transmite Romania TV. Un fost ofiter SIE a declarat in fata anchetatorilor ca fostii ministri Mihai Tanasescu si Dan Ioan Popescu au fost principalii sustinatori ai ideii ca guvernul sa adopte o ordonanta de urgenta prin care obligatiile bugetare ale Rompetrol Rafinare – societatea care detine Petromidia, sa fie transformate in obligatiuni.

Procurorii DIICOT continua miercuri audierile in dosarul Rompetrol, in care a fost pus sechestru pe rafinaria Petromidia. Primul care a ajuns la sediul DIICOT este omul de afaceri Sorin Marin, fost partener de afaceri cu Dinu Patriciu si actionar in compania Rompetrol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.