Politica 11 Mai 2016 15:30
Maria Gheorghiu, una dintre initiatoarele Programului "Fiecare copil in gradinita", a fost numita consilier de stat la Cancelarie printr-o decizie a prim-ministrului Dacian Ciolos, ea urmand sa se ocupe de programele anti-saracie, dar si de "comisia de taiat hartii".

"Maria Gheorghiu se alatura echipei guvernamentale intr-un moment important pentru a continua si implementa programele-fanion ale Executivului: Pachetul national anti-saracie, Comisia de taiat hartii si Pachetul de masuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate. Experienta celor 15 ani la catedra si tenacitatea de care a dat dovada pe parcursul a inca 15 ani in managementul unui ONG au fost incununate de succes prin preluarea, pentru prima data, la nivel guvernamental a unui program social initiat de societatea civila in beneficiul comunitatilor defavorizate", se arata in comunicatul emis, miercuri, de Guvern.

Potrivit documentului citat, Maria Gheorghiu are studii in psihologie si a participat, in tara si in strainatate, la numeroase programe in domeniul educatiei si managementului.

Ea este initiatoarea programului "Fiecare Copil In Gradinita" si, impreuna cu Leslie Hawke, mama actorului american Ethan Hawke, a dezvoltat mai multe proiecte destinate copiilor nevoiasi, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.