Politica 10 Mai 2016 09:00
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu crede in refacerea Uniunii Social Liberale, despre care a spus ca a fost un proiect de mare succes care a murit.

”USL-ul s-a desfiintat. Exista foarte multa nostalgie pentru USL, dar deocamdata suntem in campanie electorala, PSD-ul se misca bine, este foarte bine receptat de populatie, ALDE, am inteles la fel, ca face o figura foarte buna. USL-ul a fost. A fost un proiect bun, de mare succes, care a murit”, a declarat Dragnea.

Intrebat acest proiect se poate reface dupa alegerile parlamentare din toamna, Liviu Dragnea a fost sceptic.

”Nu cred in ciorba reincalzita. Putem discuta despre tot felul de proiecte politice, deci nu este exclus sa existe o varianta de colaborare la parlamentare cu ALDE, ba chiar ne dorim, dar nu USL. USL este un proiect care trebuie lasat in istorie, acolo unde a ajuns”, a mai spus Dragnea.

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu si fostul premier Victor Ponta au insistat sambata, ca tema de campanie pentru alegerile locale, pe ideea refacerii USL si a unui vot asemnanator celui din 2012, precizeaza MEDIAFAX.

''Asteptarea mea si asteptarea dumneavoastra, banuiesc, este ca alianta solida dintre social-democrati si liberali pe care cu totii ati votat-o, ‪USL‬, sa se refaca intre ‪‎PSD‬ si ‪ALDE‬ si sa castigam alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernarii din ultimii trei ani, intrerupt din pacate de guvernarea Ciolos - Iohannis'', a declarat Tariceanu la Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.