Politica 9 Mai 2016 18:45
Conducerea Senatului a decis, luni, ca senatorii sa aiba saptamana viitoare activitate exclusiv in teritoriu, presedintele acestui for, Calin Popescu Tariceanu, neexcluzand varianta ca acestia sa vina la Bucuresti abia dupa alegerile locale.

"In legatura cu programul de lucru pentru saptamana viitoare, am hotarat ca programul sa se desfasoare exclusiv in teritoriu, avand in vedere ca suntem in plina campanie electorala si toti senatorii sunt implicati in activitatile politice legate de campanie", a declarat presedintele Senatului.

El a mai spus ca, daca se va impune, va convoca o sedinta a Biroului Permanent.

Intrebat daca senatorii vor mai veni la serviciu pana la alegerile locale, care vor avea loc la 5 iunie, Tariceanu a spus: "O sa vedem pe masura ce inaintam. Daca sunt chestiuni foarte urgente o sa convocam".

"Am discutat cu colegii lideri de grup mai de mult, iar saptamana asta am decis sa facem sedinta pentru ca avem doua lucruri inmportante - votul pentru judecatorul la Curte, iar maine ar trebui votat in plenul reunit presedintele - director general la televiziune", a adaugat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.