Politica 6 Mai 2016 19:09
Premierul Dacian Ciolos i-a numit pe Dorin Mitan, respectiv Daniela Giurca in functii de secretar de stat - la Ministerul Transporturilor, respectiv cel al Agriculturii.

Dorin Mitan, fost consilier la CFR SA, il inlocuieste pe Eugen Ispas, eliberat vineri din functie. Daniela Giurca, consultant in politici agricole si rurale, ocupa postul lasat liber de fosta presedinta a PP-DD, Simona Man.

Totodata, seful Executivul i-a eliberat din functie pe Laurentiu Stelea si Emanoil Radu Dascalu, secretari de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, Mihai Ponea l-a inlocuit pe Andrei Butaru ca vicepresedinte al ANSVSA.

Ponea a candidat in 2012 din partea Aliantei Romania Dreapta (ARD) la Camera Deputatilor in Colegiul nr. 2 Vaslui, iar in campanie si-a postat pe Facebook fotografii in care apare cu o sacosa USL in mana in timp ce se afla in propria campanie electorala intr-un targ din judet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.