Politica 6 Mai 2016 11:00
Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa mearga la vot la alegerile locale si sa fie atenti la eventualele probleme cu legea ale candidatilor, dar si la partidele din care acestia provin, avand in vedere ca unele dintre ele ''doar mimeaza reforma''.

''Aceste alegeri sunt foarte importante. Oamenii pe care ii alegem vor fi responsabili de destinul localitatii in care traim. Uitati-va bine la candidati! Uitati-va la candidati si ganditi-va daca candidatul dumneavoastra preferat este un om integru, sa nu fie certat cu legea. Uitati-va bine daca e un bun gospodar, fiindca ca el va trebui sa raspunda de gospodarirea localitatii in care traiti. Uitati-va la echipa pe care o are in spate, la echipa de consilieri cu care vine, uitati-va daca sunt oameni seriosi, uitati-va la candidati si intrebati-i daca cunosc problemele localitatii dumneavoastra, daca vin cu solutii'', a afirmat Iohannis in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Palatul Cotroceni.

El a subliniat ca este important ''sa vedem din ce partid vine candidatul sau candidatii'', scrie MEDIAFAX.

''Vor fi unii care vor incerca sa va spuna ca toate partidele sunt la fel. Nu este adevarat. Nu toti sunt la fel. Va amintiti, acum sase luni, dumneavoastra si cu mine am cerut partidelor sa se reformeze. Unii au luat-o foarte in serios si au inceput procesul de reforma interna. Altii doar mimeaza reforma. E important si partidul din care provine candidatul. Uitati-va bine!'', a accentuat seful statului.

''Candidatilor le spun: faceti o campanie curata! Expuneti-va programele electorale, vorbiti cu oamenii, aflati care sunt problemele lor, veniti cu solutii! Faceti o campanie centrata pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerii! Autoritatilor le spun simplu: faceti-va datoria si organizati alegerile impecabil! In concluzie, dragii mei, urmariti campania electorala, mergeti la adunarile electorale, intrebati candidatul dumneavoastra cum vede dezvoltaerea localitatii, puneti intrebari incomode! Evaluati-l, iar la sfarsit va rog sa mergeti la vot. Din patru in patru ani destinul localitatii dumneavoastra este in votul dumneavoastra. Exercitati-va acest drept!'', a conchis presedintele Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.