Politica 5 Mai 2016 15:50
Premierul Dacian Ciolos va face un bilant la 6 luni de guvernare "undeva la jumatatea lunii", nu vineri asa cum s-a anuntat initial, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, care a adaugat totodata ca in momentul de fata nu se pune problema unei remanieri.

"Premierul va face un bilant la 6 luni de guvernare undeva la jumatatea lunii. Azi se va intalni cu toti ministrii, cu exceptia ministerelor de forta, respectiv MAI, MApN, MAE, pentru a face o evaluare a activitatii si modul in care se deruleaza proiectele asumate. Acum nu se pune problema unei remanieri guvernamentale", a precizat Suciu pentru MEDIAFAX.

De asemenea, referitor la demiterea sau demisia unor alti membri ai Cabinetului, surse guvernamentale au declarat pentru MEDIAFAX ca daca situatia de la Ministerul Sanatatii evolueaza intr-un sens care impune aceasta masura sau daca mai "explodeaza ceva" exista posibilitatea plecarii din Guvern a ministrului Patriciu Achimas-Cadariu. ''Daca apar lucruri noi, apar lucruri noi, dar acum nu se pune problema unei remanieri", au mai afirmat sursele citate.

La finalul sedintei saptamanale a Executivului de miercuri, jurnalistii prezenti la Palatul Victoria l-au intrebat pe purtatorul de cuvant al Guvernului daca premierul a inceput analiza activitatii ministrilor asa cum a anuntat anterior, iar Dan Suciu a raspuns pozitiv.

"Da. Astazi (miercuri-n.r.) a fost o discutie si pe acest subiect cu unii dintre ministri. Vor continua si in zilele urmatoare, nu am acum detalii de dat. Asteptam finalizarea acestor discutii, dar cu siguranta in aceste saptamana veti mai avea cateva detalii legate de aceste discutii pe care premierul le are, probabil vineri", a spus Suciu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.