Politica 4 Mai 2016 14:26
Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor in care s-a discutat solicitarea PSD de revocare din functie a presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, a fost suspendata, deoarece acesta a sustinut ca poate fi revocat doar la cererea liderului grupului din care face parte, iar el este neafiliat.

"Va solicit sa constatati ca cererea grupului parlamentar al PSD din 3 mai nu indeplinestre conditiile de admisibilitate prevazute de art. 26 din Regulamentul Camerei Deputatilor si sa dispuneti respingerea acesteia", se arata intr-o adresa semnata de Valeriu Zgonea, in calitate de deputat neafiliat.

Concret, Zgonea sustine ca a fost exclus din PSD, iar cererea de revocare poate fi facuta de liderul grupului parlamentar din care presedintele Camerei face parte, scrie MEDIAFAX.

Secretarul BP al Camerei, Marcel Ciolacu, a explicat ca sedinta a fost suspendata deoarece liderii de grup nu au ajuns la un consens, liderul grupului PSD, Florin Paslaru, sustinand ca are dreptul de a cere revocarea, deoarece nu a fost facut niciun anunt in plen cu privire la faptul ca Zgonea a devenit deputat neafiliat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.