Politica 3 Mai 2016 17:28
Fostul presedinte PSD Victor Ponta a declarat, marti, la finalul sedintei Grupului PSD din Camera Deputatilor, ca a discutat cu Liviu Dragnea “tot ce este bine pentru PSD”, afirmand ca decizia de preluare a sefiei Camerei Deputatilor va fi luata “impreuna".

“O sa discutam si o sa luam decizii impreuna”, a declarat fostul presedinte PSD Victor Ponta, intrebat daca va prelua conducerea Camerei Deputatilor.

Fostul premier a afirmat ca a discutat cu Liviu Dragnea despre “tot ce este bine pentru PSD”.

“Da, am vorbit cu Liviu. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD si pentru alegatorii nostri”, a raspuns el, intrebat daca a discutat cu Liviu Dragnea.

Intrebat daca este bine pentru PSD ca el sa preia conducerea Camerei Deputatilor, Ponta a afirmat ca asta va decide partidul

“Eu ma duc sa vad ce ministru mai demisioneaza astazi din Guvernul meu, pana ramane (…) doar domnul Iohannis cu Guvernul lui”, le-a mai spus Victor Ponta jurnalistilor.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca "sufleteste si pragmatic" si-ar dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mearga impreuna in campanie, precizand ca se va intalni cu fostul premier pentru a discuta "si asta si alte lucruri", scrie MEDIAFAX.

Presedintele PSD a mai spus ca este vorba de o discutie mai larga, ce vizeaza maximizarea sanselor la scrutinul local si parlamentar. "PSD are prima sansa, de-aia se intampla si unele lucruri si vom face impreuna un plan corect, cinstit pentru ca PSD sa nu-si piarda sansele in aceste alegeri", a mai spus Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.