Politica 3 Mai 2016 15:50
Valeriu Zgonea sustine ca excluderea sa din PSD nu este statutara, invocand articolul 120 al statului PSD, articol care spune ca presedintele executiv al partidului poate fi revoca in Congres, prin vot secret.

Zgonea a contestat pe Facebook legalitatea deciziei BPN de saptamana trecuta: „Acum, ca a trecut Saptamana Patimilor si am petrecut in familie Sfintele sarbatori de Pasti, e momentul sa nu uitam de valori, inclusiv in politica. Legalitatea e una din aceste valori, haideti sa ne uitam putin la legalitatea deciziei de saptamana trecuta. (art. 120 din Statut)”

Ulterior, Zgonea a declarat la Camera Deputatilor unde inca ocupa postul de presedinte, ca nu recunoaste excluderea sa din partid, deoarece nu a fost informat oficial, printr-un document, in legatura cu aceasta.


Liviu Dragnea anuntase cu o zi inainte ca va avea o discutie cu Victor Ponta in legatura cu sustinerea pe care PSD i-o va da fostului premier pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.