Un deputat PSD vrea eliminarea echipajelor de politie cu radare de pe drumurile publice, intrucat nu le mai vede utilitatea si sunt ,,spagari”.

Deputatul PSD Catalin Marian Radulescu intentioneaza sa initieze un proiect legislativ pentru desfiintarea radarelor formate din echipaje de politie, sustinand ca romanii "s-au saturat de acesti pandari, care in loc sa aiba rol de preventie, stau ascunsi ca niste sobolani sa dea amenzi".

"Voi initia imediat dupa Paste, o initiativa legislativa de desfiintare a radarelor formate din echipaje de Politie. M-am saturat si cred ca toti romanii s-au saturat de acesti pandari, care in loc sa aiba rol de preventie ca in orice stat civilizat si european, stau ascunsi ca niste sobolani, ca sa dea amenzi si sa penalizeze romanii, avand salarii din banii nostrii ai romanilor. Iar in fiecare saptamana auzim stiri cum sunt retinuti , anchetati pentru mita, spagi si abuzuri", a scris deputatul PSD Catalin Radulescu pe Facebook.

Parlamentarul social-democrat sustine ca in afara de a se purta "abuziv" cu fiecare conducator auto, "dur", "neelegant", nesociabil si a avea singura menire de a da amenzi si a lua puncte, politistii de la radarele rutiere nu mai au nici un rol, precizeaza MEDIAFAX.

"Vom face asa cum e in alte tari europene - radare fixe dupa ce conducatorii auto sunt preveniti prin tabele electronice care anunta existenta radarului. Voi avea nevoie de sustinerea tuturor conducatorilor auto. Asa ca le doresc Paste fericit militienilor pandari, ca vor avea un ultim paste ca pandari de radar. E timpul sa mai eliminam un abuz. Niste spagari si unii care traiesc pe banii nostri, ai romanilor", a conchis Catalin Marian Radulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.