Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut, marti, ca orasul Voluntari a devenit un fel de Coreea de Nord, candidatii la alegerile locale fiind eliminati din cursa, mai putin cei de la PSD, ea precizand ca va contesta deciziile de respingere a dosarelor la biroul electoral.

"Vreau sa va spun ceva care tine de inedit, de Coreea de Nord, situatia de la Voluntari. Orice fel de alt candidat este eliminat din cursa, mai putin candidatul PSD. Si ma intreb eu daca Voluntari nu este un loc de prin Coreea de Nord. Nu putem sa facem lucrurile ca la carte? Eu inteleg ca PSD trebuie sa concureze singur ca sa castige alegerile, dar haideti, totusi, la Voluntari sa revenim la bun simt si reguli democratice si sa lasam si alti competitori sa participe", a sustinut Alina Gorghiu.

Copresedintele PNL a mai spus ca dosarele candidatilor sunt respinse pe motiv ca au fost nereguli cu semnaturile de sustinere si a precizat ca PNL va contesta decizia la biroul electoral din oras, precizeaza MEDIAFAX.

"Este nerelevant unde si cati electori sunt acolo. Este sfidator pentru ideea de competitie electorala corecta. Sper sa fie un caz izolat. (...) Peste tot sunt probleme legate de orice fel de alt partid politic, mai putin la PSD. Nu vi se pare bizar ca fix in Voluntari sa se intample acest lucru? Sunt convinsa ca lucrurile se vor rezolva", a mai comentat Gorghiu.

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, sotia primarului de Voluntari Gabriela Firea, a respins marti informatiile aparute in mediul online, potrivit carora au fost respinse majoritatea candidaturilor din Voluntari. "Am dat si eu cateva telefoane. Vreau sa spun ca toate stirile sunt total neadevarate. Sunt niste minciuni. Probabil ca cineva doreste sa-si faca publicitate pe seama mea", a declarat Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.