Laura Chiriac a fost filmata de papparazzi timp de o zi intreaga, iar acestia au surprins imagini incredibile.

Laura Chiriac n-a vorbit de prea multe ori despre casnicia ei, dar atunci cand a facut-o a lasat de inteles ca nimic n-ar putea sa-i zdruncine legatura cu Octavian. ”Sotul meu ma asteapta mereu acasa, dupa emisiuni. Suntem casatoriti de foarte mult timp, din 2003”, marturisea Laura cu cativa ani in urma. Iar, privit din afara, mariajul ei parea sa-i confirme spusele.

Lucrurile se schimba in momentul in care dna. Chiriac-Basoc a plecat de acasa, din Pipera cu putin dupa ora 12.00, cu masina sotului ei. A trecut, mai intai, prin studioul unei emisiuni TV, unde a intervenit in direct, apoi a ajuns la sediul ALDE de la Arcul de Triumf. ”Treaba la birou” s-a prelungit pana aproape de ora 20.00, cand Laura a urcat in masina si s-a dus catre Hotelul Ramada din zona de nord a Bucurestilor.

A parcat in fata, moment in care un domn a intampinat-o. Au intrat amandoi in hotel, s-au asezat la cafenea si au comandat doua ape plate. Discutiile dintre ei au curs relaxat. Mai mult decat zambitoare, Laura a tresarit, la un moment dat, cand domnul a mangaiat-o discret pe picior. Doar un gest, ati spune!, insuficient sa probeze o poveste de dragoste interzisa.

Inainte de ora 22.00, cei doi s-au ridicat de la masa, domnul a achitat nota si s-au indreptat spre masini. In parcare, dialogul lor, amical pana atunci, s-a transformat spontan intr-un… sarut pasional. Laura Chiriac n-a schitat niciun gest de opozitie desi era evident ca fusese luata usor prin surprindere de ”curajul” domnului Diacomatu, relateaza cancan.ro.

Deocamdata n-au existat puncte de vedere, insa putem presupune ca in acest moment cariera politica a doamnei Chiriac s-a incheiat. Aparent NU ,,se poate cu mainile curate"...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.