Presedintele executiv al PSD si al Camerei Deputatilor ar putea sa fie exclus din PSD, in urma sedintei de Comitet Executiv de miercuri a partidului. Acesta a declarat ca se va supune deciziei comitetului executiv national.

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a precizat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca se va supune deciziei Comitetului Executiv care va avea loc miercuri, reafirmand ca nu a venit cu functiile de acasa, ci a fost ales de colegii sai.

"A fost o discutie normala, deschisa, inte colegi, intre prieteni si se va decide miercuri la CExN. Eu ma supun deciziei lor. Pana la urma ei sunt cei care mi-au propus sa fiu presedinte executiv si sa ma lupt pentru oameni, pentru cei care candideaza", a declarat Valeriu Zgonea, dupa sedinta BPN.

Zgonea a mai spus ca ramane consecvent celor declarate si ca se va concentra pe campania electorala. "Nu eu am venit cu aceasta functie de acasa, v-am spus si la inceput, functia mi-a fost data de colegii de partid. Daca principiile si valorile mele nu corespund cu ale lor, ei sunt cei care decid. Eu ma concentrez pe campania electorala, ma concentrez in colegiul pe care il mai am pana in noiembrie. Sunt solidar cu cei care candideaza. (..) Raman consecvent in ceea ce am exprimat", a comentat presedintele Camerei Deputatilor.

Potrivit unor surse, la Comitetul executiv se va cere excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.