Fostul europarlamentar Sebastian Bodu a anuntat duminica pe Facebook ca si-a depus candidatura ca independent pentru primaria sectorului 6.
Bodu si-a anuntat intentia de a candida in luna martie prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina de Facebook. ''Ne aflam intr-o situatie trista, situatie in care bucurestenii din 6 au de ales intre un individ urmarit penal de DIICOT, un interlop din clanul Sportivilor si continuatorul mafiei lui Manescu. Ma intalnescu cu simpatizati PNL si PSD care locuiesc in sectorul 6. Toti sunt dezamagiti de candidatii propusi de celor doua partide. Unii spun ca mai degraba voteaza cu interlopul Florescu decat cu Gabriel Mutu sau Razvan Mironescu. Destul! Sectorul 6 are nevoie de o administratie moderna, de viziune, dar si de ordine. (...) Haideti sa-i batem la vot!'', a afirmat cu acea ocazie Bodu, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.