Premierul Dacian Ciolos l-a numit vineri pe Gheorghe Radu Tibichi ca presedinte interimar al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Decizia prin care Tibichi, director general, exercita atributiile presedintelui CNAS a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, odata cu demisia lui Vasile Ciurchea, care a fost depusa la Guvern in urma cu o luna, din motive personale, informeaza MEDIAFAX.

Radu Tibichi lucreaza in cadrul CNAS de la 1 iulie 2013, fiind numit interimar la conducerea CNAS de catre Victor Ponta dupa ruperea USL si retragerea liberalului Cristian Busoi.

Totodata, seful Executivului a numit-o pe Claudia Iulia Mahu in functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii, ea fiind anterior consilier personal al ministrului.

Tot vineri premierul l-a eliberat din functie la cerere pe Eduard Corjescu din functia de secretar de stat la Ministerul Muncii. El fusese numit in februarie 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.