Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, ca toti liderii sunt ''inmarmuriti, mai mult decat socati'', sustinand ca toti asteptau achitarea lui Liviu Dragnea.

"Suntem inmarmuriti. Suntem mai mult decat socati, suntem inmarmuriti de ce se intampla astazi in Romania. Deci omul acesta nu a facut altceva decat sa conduca o campanie electorala prin care le-a cerut romanilor sa iasa la vot, sa dea jos un monstru, un tiran, care ne-a facut praf 10 ani de zile. Pentru asta - foloase necuvenite inseamna voturi - sa-i dai doi ani cu suspendar, in prima instanta un an. Am crezut ca astazi va fi achitat Luiviu Dragnea, pentru ca nu are niciun fel de vina. (...) Toti asteptam astazi o achitare, sa se faca dreptate acestui om", a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

De asemenea, el a mai subliniat ca toti liderii il sustin pe Liviu Dragnea si ca nu se pune problema unei demisii din functia de presedinte a lui Liviu Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, adica dublu decat in prima instanta, in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.