Al treilea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei s-a retras in urma valului masiv de critici si i-a facut loc lui Catalin Predoiu, care este acum al patrulea candidat al PNL pentru Bucuresti.

”A fost o saptamana deosebita fata de multe altele. As fi vrut sa va prezint ideile care stau la baza proiectului meu de buna guvernare a Bucurestiului. Spun din capul locului ca nimic din ceea ce s-a spus nu ma incrimineaza in mod real, pot sa lupt impotriva acestor atacuri, daca vor continua, voi lupta in continuare. Administrarea unei capitale se face doar cu o echipa. Cu consilieri, cu primarii de sector. In lipsa lor, e greu sa ajungi la un rezultat bun. Din nefericire, aceasta campanie nu a debutat asa cum trebuia. Unii s-au demobilizat, au dat credit la diferite alegatii. S-a ajuns pana acolo incat anumiti candidati s-au desolidarizat, diferite organizatii care nu m-au vrut. E datoria mea sa nu adancesc aceste discutii. Am avut discutii cu liderii partidului in incercarea de a gasi o formula eficienta care sa rezolve aceasta problema. A fost dificil sa gasim o formula de unitate.
In consecinta, am consimtit sa imi retrag candidatura.”, a spus Marian Munteanu.

Acesta a vorbit si despre viitor. "Voi sustine si de acum incolo toate valorile pe care le-am sustinut si pana acum. Ii asigur pe toti oamenii ca vor avea tot sprijinul meu. Va urez tuturor pace si sanatate si sa dea Dumnezeu ca intreaga noastra tara sa cunoasca o dezvoltare si un avant pentru a iesi din aceasta situatie a tarii. Mi s-a spus ca se strang semnaturi pentru mine. Nu stiam ca se strang. Eu sunt un om de onoare. Am spus din prima zi ca voi fi corect si ca voi face o echipa. Am sa ma ocup de problemele vanturate de unii si altii. Voi fi in continuare un prieten al PNL. Nu mi-e teama de ei. Atacatorii ONG-isti care primesc multi bani stiau ca pot da cu ei de pamant. Stiau ca am sanse sa castig. De unde sa mai ia bani ei si sponsorii lor. Poate au fost presiuni si din partea asta.", a mai spus fostul lider al studentilor din 1990.

Marian Munteanu a lansat si un avertisment dur: " Daca as candida acum ca independent la Primarie, as castiga, dar cum sa fac treaba asta", a spus Munteanu.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Acesta a mentionat si ONG-urile care l-au atacat in ultima saptamana. "Spre deosebire de cei care vocifereaza, eu luptam impotriva securitatii. Marii agitati sa ma lase in pace. Habar nu au ce insemna in comunism, isi riscau libertatea si pentru ei si pentru familia lor. Daca erai baiat bun, luai doi ani. Cati cetateni sunt aia? Eu dau socoteala in fata partidului. Ma refer la o asociatie cu ceva curat. Nu reprosez nimic PNL. Conducerea a facut toate eforturile. Nimeni nu m-a intrebat de programul meu, ei erau interesati de ce s-a intamplat acum 20 si ceva de ani", a mai spus Munteanu.

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, va fi noul candidat al liberalilor pentru Primaria Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.