Fostul eurodeputat Adrian Severin ar urma sa candideze la Primaria Capitalei, sustinut de Marian Vanghelie, sub sigla Partidului Dreptatii Sociale, in timp ce primarul suspendat ar urma sa isi depuna candidatura pentru un nou mandat la sectorul 5.

Surse din PDS au declarat, pentru MEDIAFAX, ca primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, vrea sa il sustina in cursa pentru Primaria Capitalei pe fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, urmand ca Vanghelie sa ii ofere acestuia si o functie de conducere in cadrul partidului sau, au precizat acestea.

Fostul europarlamentar Adrian Severin ar putea ocupa functia de presedinte executiv sau presedinte al Consiliul National al PDS, potrivit surselor citate. El i-a cerut lui Marian Vanghelie ca pentru primariile de sectoare PDS sa sustina doar "oameni de stanga".

Marian Vanghelie si-ar putea depune candidatura pentru primaria Sectorului 5, luni, in conditiile in care termenul pentru depunerea dosarelor la biroul electoral expira marti, 26 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.