Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a anuntat marti dimineata, la Senat, ca starea sa de sanatate este buna, nu are tensiune oscilanta si ca a fost la spital luni.

Luni, purtatorul sau de cuvant, Andrei Alexandru, a anuntat ca Tariceanu "a manifestat o stare de slabiciune" si ca doctorii i-au recomandat reducerea temporara a activitatii.

"Pe fondul unor activitati politice intense care l-au solicitat fizic in mod deosebit coroborate cu o dieta alimentara hipocalorica, domnul Calin Popescu-Tariceanu a manifestat o stare de slabiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporara a activitatilor si o ajustare a dietei", se arata intr-un comunicat semnat de purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului Romaniei, Andrei Alexandru.

De asemenea, presedintele Seantului a fost inlocuit luni, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire in functie a noului ministru al Muncii, Dragos Pislaru, de vicepresedintele Seantului Ioan Chelaru, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.