Fostul presedinte Traian Basescu a spus, sambata, la Pitesti, intrebat despre o eventuala candidatura a sa la Primaria Capitalei, ca ramane de vazut daca acest lucru se va intampla sau nu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebat, sambata, la lansarea candidatilor PMP din judetul Arges, despre o posibila candidatura a sa, fostul sef al statului a raspuns: "Ei, asta mai vedem!".

In momentul in care un ziarist i-a spus ca din discursul rostit la lansarea candidatilor a reiesit ca nu mai este "tentat", Basescu a raspuns: "Acesta e discursul meu, pe care il am peste tot. Vreau ca oamenii sa inteleaga ca e partidul lor, nu al meu. Discursul asta il am peste tot".

Lansarea candidatilor PMP din judetul Arges a fost marcata si de un incident, cand un barbat care l-a asteptat pe Traian Basescu la intrarea in Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti ar fi vrut sa ii prezinte acestuia acte "care demonstreaza ca a fost nevinovat" cand a fost dat afara de la serviciu. Barbatul i-a strigat fostului sef al statului ca a fost trimisa Politia sa-l aresteze in Timisoara, iar Basescu i-a raspuns ca nu stie despre ce este vorba. "Va rog frumos sa vedeti aici probele!", a insistat Nicolae Suditu, insa Basescu i-a replicat "ce sa vorbesc, mai, omule, despre extraterestrii nu mai vorbesc acum". In invalmaseala creata, barbatul a cazut si acuzat oamenii de ordine ca l-au impins, scrie MEDIAFAX.

Anterior, Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook, adresandu-se lui Vasile Blaga, ca va intra in cursa pentru Primaria Capitalei daca acesta il va inlocui pe Marian Munteanu, comentand ironic ca va face acest lucru doar pentru a-i "administra o bataie electorala sora cu moartea", in conditiile in care copresedintele PNL, Vasile Blaga, spunea, vineri, la Ploiesti, ca o eventuala candidatura a lui Traian Basescu la functia de primar general al Capitalei nu ar influenta modul in care liberalii abordeaza campania electorala, adaugand: “Il asteptam in ring".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.