Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a fost audiat, joi, la sediul DNA intr-un dosar in care, sustine el, are calitate de suspect.

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a parasit sediul DNA dupa aproape jumatate de ora, sustinand ca dosarul in care a fost chemat vizeaza activitatea sa din perioada in care activa in domeniul privat. “Sunt fapte de cand eram in zona de management privat. Nu are legatura cu activitatea mea de cand fac management public. Ma bucur ca incepe sa se lucreze pe acest dosar”, a declarat Robert Negoita la iesirea din DNA.

Intrebat de jurnalisti daca, in conditiile actuale, mai candideaza pentru un nou mandat la Sectorul 3, edilul a refuzat sa raspunda, nespecificand nici daca din punctul sau de vedere ii afecteaza cariera politica.

Robert Negoita a fost chemat, joi, la sediul DNA intr-un dosar in care, sustine el, are calitatea de suspect. Edilul a declarat la sosire ca ar fi vorba de o plangere penala depusa de fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, in 2009. MEDIAFAX.

Robert Negoita este primar al Sectorului 3 din Capitala din anul 2012. Acesta si-a anuntat candidatura si pentru alegerile locale din iunie 2016.

"Astazi, la ora 10.00, am fost invitat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a mi se comunica cateva detalii despre o cercetare mai veche aflata in lucru la aceasta institutie. Din ceea ce mi s-a comunicat, este vorba despre subiectul legat de plata TVA-ului la apartamentele vandute pe persoana fizica. Deci o chestiune veche de opt ani, subiect a carui lamurire mi-o doresc de multa vreme si am spus-o in repetate randuri", a scris Robert Negoita pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.