Executivul a decis incetarea activitatii pentru mai multi prefecti din tara.

Prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crisu, a fost inlocuit cu Zorinel Niculcea, cel de Valcea, Dumitru Nicu Cornoiu, a fost schimbat cu Radu Renga, cel de Vrancea, Nicusor Havici, a fost inlocuit cu Sorin Ionel Hornea, iar prefectul de Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, a fost demis, informeaza MEDIAFAX.

"Pe agenda de lucru de miercuri a Guvernului avem incetari de activitati ale unor prefecti si numiri de prefecti", a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu Potrivit acestuia, Executivul a aprobat hotarari de incetare a exercitarii cu caracter temporar prin detasare a functiei publice de prefect pentru Nina Carmen Crisu (Giurgiu), Sorin Adrian Vasilescu (Hunedoara), Dumitru Nicu Cornoiu(Valcea) si Nicusor Havici (Vrancea).

Totodata, prin aplicarea mobilitatii in cazul inaltilor functionari publici, Zorinel Niculcea a fost numit prefect al judetului Giurgiu, Radu Renga, prefect de Valcea, iar Sorin Ionel Florin Hornea a fost numit cu caracter temporar prefect de Vrancea.

Dan Suciu a mai anuntat ca in judetele Alba, Arges, Botosani si Salaj au fost numiti noi subprefecti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.