"Au fost abordate cateva subiecte. Primul punct de discutie s-a referit la un pachet de legi, respectiv legea antitrerorism, legea privind cartelele pre-pay si legea privind securitatea cibernetica. Domnul presedinte ne-a transmis ca primul ministru l-a informat ca aceste trei proiecte de legi sunt in in lucru la guvern, urmand sa le tarnsmita la Parlament, unde sa intre in dezbatere. Noi i-am spus presedintelui, ii spunem si premierului ca vrem sa fim proactivi, in asa fel incat doi colegi de-ai nostri sunt dispusi sa participe efectiv si la procesul de elaborare pe care Guvernul il desfasoara acum pentru aceste legi, pentru a castiga timp, poate reusim in aceasta sesiune sa adoptam aceste trei legi importante", a declarat Liviu Dragnea, la finalul discutiilor cu presedintele Iohannis.

El a precizat ca Georgian Pop si Sorin Grindeanu ar putea sa participe la discutiile cu guvernul, pe tema celor trei legi.

El a mai spus ca al doilea subiect s-a referit la legile importante, precum legea securitatii nationale, statutul personalului militar si legile privind SIE si SRI.

"Aici s-a propus sa se constituie un grup de lucru, o idee pe care noi o sustinem. Din partea tuturor partidelor, din partea structurilor si institutiilor de specialitate. Un grup de lucru care sa inceapa sa lucreze – nu se poate discuta despre aceste legi importante acum, in aceasta perioada", a adaugat Dragnea.

Dragnea a spus ca este nevoie de o implicare a partidelor in procesul de elaborare a legilor, intrucat acesta vor ajunge oricum in dezbaterea Parlamentului, informeaza MEDIAFAX.