Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, pe pagina sa de Facebook, ca a fost citat de procurorii DNA pentru a fi audiat, mentionand ca este curios sa afle motivul pentru care a fost chemat.

"Astazi ma voi abate de la programul obisnuit, nu particip la nicio intalnire cu alegatorii, nu particip la nicio emisiune, nu ma intalnesc cu specialisti independenti pentru finalizarea programului pentru bucuresteni, astazi am aflat ca trebuie sa fac altceva. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat", a anuntat pe pagina sa de Facebook candidatul Partidului National Liberal la Primaria Capitalei, Ludovic Orban.

Prim-vicepresedintele PNL nu a precizat in mesajul postat care este calitatea in care a fost citat de procurorii anticoruptie, scrie MEDIAFAX.

In luna martie, Ludovic Orban a fost desemnat de Partidul National Liberal candidatul formatiunii politice la alegerile de la Primaria Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.