Fostul politician Viorel Hrebenciuc a fost pus sub invinuire de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru marturie mincinoasa, informeaza printr-un comunicat de presa, joi, Parchetul.

"Prin ordonanta Parchetului de pe langa judecatoria Sectorului 1 Bucuresti s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul Hrebenciuc Viorel pentu savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa in forma continuata, acestuia fiindu-i aduse la cunostinta drepturile si obligatiile procesuale", se mai spune in comunicat. Viorel Hrebenciuc a ajuns, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, unde a luat la cunostinta faptul ca este suspect de marturie mincinoasa, dupa ce ar fi fost denuntat de omul de afaceri Ioan Niculae, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor judiciare, Ioan Niculae sustine ca ar fi fost presat de Viorel Hrebenciuc sa finanteze campania prezidentiala a lui Mircea Geoana si ca fostul vicepresedinte al Camerei Deputatilor ar fi mintit in fata judecatorilor, in dosarul in care Niculae a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru finantarea frauduloasa a campaniei din 2009.

Viorel Hrebenciuc este judecat de instanta suprema pentru retrocedari frauduloase, alaturi de fiul sau si de alte persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.