Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la TVR, ca a semnat in cursul zilei decretul de numire a Laurei Condruta Kovesi pentru un nou mandat in fruntea DNA, reiterand cu aceasta ocazie aprecierea fata de activitatea procurorului sef DNA.

Seful statului a precizat ca decretul va fi publicat in Monitorul Oficial joi dimineata.

''Rezultatele obtinute de DNA in anii trecuti si daca vorbim de trecutul recent chiar in 2015 sunt impresionante. Pot sa va spun ca in aceasta dupa-amiaza am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani in fruntea DNA-ului, decret care va fi publicat maine la prima ora in Monitorul Oficial cu care se incheie parcursul de stabilire a sefului DNA pentru urmatorii trei ani. Am vrut sa lamurim aceasta chestiune, nu vreau sa apara cumva semne de intrebare sau indoiala intr-o chestiune unde eu trebuie sa spun ca eu sunt foarte multumit de rezultate, sunt foarte multumit de abordare si am toata convingerea ca DNA-ul va continua in forta'', a subliniat Iohannis, intrebat despre scandalul Black Cube, transmite MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.