Actionarii unui off-shore din Panama i-ar fi vandut un apartament, intr-un complex rezidential din Bucuresti, fostului premier Victor Ponta.

Societatea Sthemko Holding INC a fost inregistrata in Panama pe 30 martie 1989 de mai multi greci. Capitalul social al firmei era de 10.000 de dolari. La 22 iunie 2006, off-shore-ul infiinteaza in Romania G&F Real Estate and Constructions SRL Bucuresti, cu un capital social de 1.000 de lei. Obiectul de activitate consta in afaceri imobiliare din bunuri proprii.

Firma G&F Real Estate and Constructions SRL Bucuresti cumpara 16 apartamente in Central Park si 13 apartamente in Rose Garden, dupa ce ia credite bancare. In martie 2011, toate actiunile sunt cedate lui Georgios Chatzagiannis, presedintele off-shore-ului din Panama.

In 2012, cu doua luni inainte de a fi nominalizat premier, Victor Ponta cumpara de la aceasta firma un apartament in complexul imobiliar Central Park. Astazi, fostul premier nu a raspuns intrebarilor jurnalistilor pe aceasta tema.


Sotia sa, Daciana Sarbu, si socrul, Ilie Sarbu, aveau deja doua apartamente acolo achizitionate direct de la dezvoltatorul imobiliar - societatea Central Residential Park SA. In 2007, Daciana Sarbu ar fi platit 766.000 de lei pe o locuinta de 167 de metri patrati, relateaza DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.